Avslappnat sommarmode alltid bäst!

girl-water-flowers-beauty-160673Våren är i full blom och inom kort kommer också sommaren. I år är det extra inne med en avslappnat och ledig sommarstil, härligt eller hur? För det är ju precis det som man vill ha på sig under varma lediga dagar!

Hur klär du dig på bästa sätt i sommar? Skönast är ju att glida runt i ett par haremsbyxor från Hangmatta, men det finns massor av andra trendiga plagg att vara bekvämt snygg i denna sommar!

Trendiga träningskläder

Det har blivit inne att se sportig ut, även när man inte tränar! Men främst gäller det att ha snygga träningskläder när man väl tränar. Och träningskläder är dessutom superskönt att ha på sig när man har semester! I en artikel från Metromode kan man läsa om vilka som är de snyggaste atletiska plaggen just nu, som du kan ha på både gymmet och på jobbet. Där listas allt från linnen, hoodies, t-shirts, sneakers och bombarjackor – allt med en lyxigare flare än vad man brukar ha på sina träningskläder.

Vad som sticker ut i svenska modet

I tidningen Damernas Värld skrivs det om hur det ser ut för vårmodet på de svenska catwalksen. Märket Whyred visar exempelvis en härlig mix av olika material, mycket lager på lager, klassiska snitt och moderna tendenser blandat med en avslappnad stil. Lexington visar upp mycket klassiska ränder, t-shirts, fiskehattar och t-shirtklänningar. Märket Dagmar satsar på snygga mysbyxor, svävande bekväma och snygga klänningar och sweatshirts bland annat. Ida Sjöstedt visar upp klockade kjolar i bekväma material, jeans, mycket vit spets och mycket blommor.

Blommor är inne

Och just blommor är något som verkligen är trendigt i vår och sommar, passande nog. Det brukar alltid synas blommiga mönster när det blir varmare, men detta är syns det nog mer blommönster än vanligt. I följande klipp från TV4 Nyhetsmorgon pratas det om att blommor är en stor del av vårens mode: