Trygg och enkel laserbehandling

Det kan vara både små och stora moment som stör en. En gammal tatuerad kärleksförklaring till någon man inte ens pratar med längre, pigmentförändringar (om än godartade) i ansiktet eller generande hårväxt. Ofta är det problem som är relativt enkla att lösa med rätt behandling, tekniken har verkligen gått framåt. Men se också upp för oseriösa kliniker, välj någon med gedigen erfarenhet.

Det ska vara tryggt och enkelt att äntligen bli av med de där små skavankerna. Det handlar om små och stora problem och vi blir fler och fler som går och behandlar oss. Står du själv inför sådana kval är vårt bästa tips att vända sig till någon med certifierad kompetens. Dr. Tore är ett exempel på en hudläkare som både behandlar men också reser runt och utbildar inom skönhetsbehandlingar – en specialist på området helt enkelt.

I fallet med tatueringar…

Man måste inte vara nöjd. Tusentals svenskar tatuerar sig, det sägs faktiskt att vi är ett av världens mest tatuerade folk. Och det är många som ångrar sig. I Nyheter24 kan man läsa om Adele som tatuerade sin hund Maxs tassar på brösten. I Expressen kan vi läsa om Joe som har svårt att få jobb på grund av tateuringar på halsen:

– Så fort jag sitter mig ner på en intervju tittar dem mig i ögonen, och jag kan se hur de tittar på min hals i ett par sekunder. Jag kan se att de dömer mig på förhand innan intervjun ens startat.

Vissa ser det som lika charmigt som bekymmersrynkorna i pannan. Men många av oss är inte lika avslappnat inställda till det och har svårt att känna oss bekväma. Vi står inte ut med dem (varken rynkorna eller den gamla tatueringen). Och vi vill ju inte bli sållade till dem som har den fulaste tatueringen heller!